Nole se oseća sjajno, a šta je rekao o Nadalu?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 28.10.2019.
20:13
Izvor: Sportske.net

Novak Đoković kreće u pohod na novi trofej.

Beta/AP Photo/Koji Sasahara
Beta/AP Photo/Koji Sasahara

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković krenuće u poteru za novim trofejom i to u Parizu gde učestvuju najbolji teniseri današnjice.

"Što se tiče fizičke spreme - osećam se dobro. Ne osećam nikakvu bol u levom ramenu i tako je već dve-tri nedelje. Treninzi su dobro prošli i nadam se da ću što bolje odigrati ovde", ističe Novak.

Đoković zna vrlo dobro da je daleko od prvog mesta, ali da ništa nije izgubljeno.

"Rafa je trenutno u boljoj poziciji da godinu završi na prvom mestu. Ja se nadam da ću u trku moći da umešam prste. Da bih bio broj 1 moram da pobedim u svim mečevima, toga sam svestan, a dosta toga zavisi i od njega i njegove igre. Nikada nije dobro praviti ovakve kalkulacije gledajući psihički momenat igrača, to može da oduzme dosta bitne energije. Pokušavam da ne razmišljam o tome. Moram da igram najbolje moguće, pa ćemo videti šta će biti"
, rekao je Novak.

"Istina je da nismo trenirali zajedno nekoliko godina, bilo je čudno, ali sam se dobro zabavio. Bilo je prijatno, ali u isto vreme i dosta intenzivno. Između nas uvek postoji pritisak kompetetivnosti, ali i dosta poštovanja. Igrali smo pre nekoliko dana u Kazahstanu, proveli smo neko vreme zajedno. Da, mi jesmo rivali, ali nas to ne sputava u tome da poštujemo jedan drugog
", rekao je Novak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke