Nole i Marej izabrali - Oni će biti njihovi novi treneri?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.11.2017.
17:48
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je sve poznato...

Epa/Nic Bothma
Epa/Nic Bothma

Povezane vesti

Ono o čemu se u poslednje vreme spekulisalo, izgleda da će se i obistiniti - Čeh Radek Štepanek biće priključen trenerskom timu Novaka Đokovića!

Tridesetdevetogodišnji teniser koji je nedavno okončao svoju igračku karijeru, vrlo brzo će započeti trenersku, i to sarađujući sa našim najboljim teniserom.

Ova informacija pojavila se u pojedinim inostranim medijima, koji se pozivaju na izjavu Darena Kejhila, bivšeg trenera Andrea Agasija.

Kejhil je otkrio da će Štepanek uz Đokovića biti tokom sezone kada se NE budu igrali Gren Slemovi. Naravno, Andre Agasi bi i dalje trebalo da ostane uz Novaka, a Čeh će pojačati njegov trenerski tim.

Istovremeno, pojavila se i informacija na temu novog trenera Endija Mareja koji je neočekivano prekinuo saradnju sa Ivanom Lendlom. Isti izvor navodi da bi to mogao da bude Dani Valverdu, koji je već sarađivao sa Marejem od 2010. do 2014. godine, ali koji je sada trener Grigora Dimitrova.

Podsetimo, bugarski teniser je proteklog vikenda ostvario najveći trijumf u karijeru, osvajanjem završnog turnira sezone u Londonu, pa mu svakako nije u interesu da sada menja trenera. Ipak, ako Marej bude dovoljno uporan, pitanje je da li će Dimitrov uspeti da zadrži Valverdua.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Tuesday, 21.11.2017
16:50

Nole treba da se vrati na stari zivot, salama, kajgana, slanina, sarma, musaka, suvo meso, pecenje, ma ide mi voda na usta. Barem dok igra profesionalno tenis, a posle nek se baci na salate, trave itd

avatar
Radovan Filipovic
Friday, 24.11.2017
09:15

Nema ovo veze s ishranom, problem je druge prirode..samo treba videti da li ga se otarasio..

avatar
Radovan Filipovic
Friday, 24.11.2017
15:53

On kao profesionalac, zna šta treba da jede..snage je nestalo usled gubitka kondicije, netreniranja, čega god..smršao jeste, ali ima i mršavijih tenisera od njega, pa igraju lavovski. Njemu treba da se vrati želja za tenisom. Imaćemo priliku uskoro da vidimo da li je i zaista tako..

avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 24.11.2017
13:35

Kako nema veze, tenis je sport mnogo fizicki zahtevan, i zato je ishrana mnogo bitna, nije on zaboravio kako se igra, nego nema snage.

avatar
RUSKI CAR
Monday, 20.11.2017
21:35

Nole ima mnogo jaka imena u timu, nadam se da će doneti rezultat i veliki povratak na 1. mesto!

avatar
prike
Monday, 20.11.2017
20:21

Svako ima prava na gresku.