Nole i Delpo oduševili i posle meča, stiže ''lavina'' reakcija!

Autor: Darko Mitrović
subota 18.05.2019.
10:40
Izvor: Sportske.net

Spektakularan meč odigrala su dvojica velikih prijatelja kasno sinoć u Rimu, a u istom stilu su nastavili i po završetku ovog dvoboja.

Epa/Chem Moya
Epa/Chem Moya

Povezane vesti

Iako su često umeli da na terenu vode dramatične bitne, baš kao i sinoć u Rimu, odavno je poznato da su Novak Đoković i Huan Martin del Potro veliki prijatelji van  terena.

Njihov sjajan odnos došao je do izražaja i tokom sinoćnjeg meča, posle jednog fenomenalnog Del Potrovog poena na mreži, kada mu je Novak najpre aplaudirao, a onda mu i prišao da mu čestita.

Na kraju je, ipak, popularni ''Delpo'' morao da čestita Đokoviću na plasmanu u polufinale, ali tu nije bio kraj njihovoj sinoćnjoj komunikaciji.

Najpre je Novak na Tviteru istakao da je veoma srećan zbog Del Potrovog povratka na teren i što se njegov prijatelj oporavio od povrede, uz želju Argentincu za uspeh na predstojećem Rolan Garosu, a nije se dugo čekalo i na njegov odgovor.

''Uvek je zadovoljstvo deliti teren sa tobom, prijatelju. Želim ti sve najbolje'', poručio je Del Potro.

Sve ovo je izazvalo brojne reakcije njihovih navijača, u prilogu smo izdvojili neke od njih u kojima se ističe da su ''divni, nererovatni, veliki, pravi prijatelji...''

Na kraju da podsetimo da će Novak Đoković u polufinalu večeras od 20 časova igrati protiv još jednog Argentinca, Dijega Švarcmana.
-
-
-
- - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke