Nole i dalje sumnja u sebe?!

Autor: Darko Mitrović
subota 28.07.2018.
14:10
Izvor: Sportske.net, b92.net

Ima li razloga za to posle osvojenog Vimbldona?

Epa/AELTC/Ben Queenborough
Epa/AELTC/Ben Queenborough

Povezane vesti

Dugo je Novak Đoković tražio pravu formu posle oporavka od povrede, teško je podnosio rane eliminacije na pojedinim turnirima početkom sezone, ali je deo sezone na travi sve promenio nabolje.

Najpre je u Kvinsu izborio plasman u finale, a onda je kulminacija usledila na Vimbldonu, gde je osvojio svoju četvrtu titulu na najprestižnijem teniskom turniru, ukupno 13. Gren Slem trofej u karijeri.

Videlo se tada da je spreman i za najveće napore, za iscrpljujuće mečeve, poput onog sa Nadalom u polufinalu i mnogi ga sada već vide kao glavnog favorita za trijumf i na US Openu.

Ipak, Nole je oprezan u procenama svojih mogućnosti, kao da i dalje ima određenih sumnji, iako više nema problema sa povredom.

''Jasna su mi pitanja ljudi da li ću biti u stanju da zadržim ovu konstantnost i visok nivo igre. Verujte mi, i ja se isto pitam. Istovremeno, ne mogu previše ni da gledam sa strane jer moram da budem svestan ovoga što sam postigao.

Da ste me pre mesec, mesec i po dana pitali da li mogu da osvojim Vimbldon...

Ne znam, nadao bih se tome svakako, ali svakako da nisam bio siguran da li je nivo mog tenisa dovoljno kvalitetan za tako nešto'', izjavio je Đoković, a prenosi B92.

Ipak, raduje se predstojećim izazovima, ističe da mu je sezona na betonu jedna od omiljenih, a prvi turnir posle Vimbldona za Novaka će biti Rodžers kup u Torontu od naredne nedelje.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 29.07.2018
15:00

Nole je pre svega razuman čovek i njegovi nastupi na medijima su ili puni šala i igre ili veoma mudri i racionalni. Zato što je to NOLE!