Ništa od finala - Viktor od očaja do sjaja i nazad

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.08.2016.
23:21
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Viktor Troicki zaustavljen je u polufinalu turnira u Vinston-Selemu od strane Španca Roberta Bautiste-Aguta.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Više od dva časa trajao je polufinalni okršaj Viktora Troickog i Roberta Bautiste-Aguta na turniru u Vinston-Selemu, a Španac je na kraju slavio plasman u finale.

Roberto Bautista-Agut savladao je Viktora Troickog sa 2:1 (7:5, 6:7, 6:2) pa će se u finalu sastati sa boljim iz duela Džona Milmana i zemljaka Pabla Karena Buste.

Prvi set Španac je dobio zahvaljujući brejku koji je napravio u 12. gemu kada je uspeo da iskoriti drugu brejk loptu koliko mu je Viktor Troicki dozvolio u tom delu meča.

Činilo se da će Bautista-Agut završiti posao mnogo ranije pošto je u drugom setu imao prednost od 5:0 ali je potom usledio veliki preokret našeg tenisera koji je kroz taj-brejk uspeo da se izbori za izjednačenje.

Pitanje pobednika rešeno je u petom gemu trećeg seta kada Bautista-Agut pravi brejk nakon čega je Viktor izgubio volju za igrom i svojim greškama omogućio protivniku da lagano privede meč kraju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nicklas Bendtner
Friday, 26.08.2016
23:43

Nema Viktor konstantnost u igri tj. nikad je nije ni imao, solidne fizicke predispozicije ali glava je vise nego ogroman problem.

avatar
delije niksic
Friday, 26.08.2016
23:37

Ma kakav crni Troicki!