Nije samo Modrić, Novaku stigla poruka podrške od još jednog hrvatskog reprezentativca

Autor: Darko Mitrović
subota 14.07.2018.
21:42
Izvor: Sportske.net

Najbolji hrvatski fudbaleri uzvraćaju našem najboljem teniseru na javno iskazanoj podršci.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Sportska euforija ovog vikenda dostigla je kulminaciju i u Srbiji i u Hrvatskoj. Sutra će se od 15 časova Novak Đoković boriti za trofej na Vimbldonu, a nekoliko sati kasnije fudbalska reprezentacija Hrvatske igraće istorijsko finale Svetskog prvenstva protiv selekcije Francuske.

Podsetimo, nedavno je Đoković čestitao hrvatskim fudbalerima na ostvarenom uspehu, a danas mu je podrška uzvraćena, kako od kapitena reprezentacije Hrvatske Luke Modrića, tako i od Barseloninog asa Ivana Rakitića.

''Đoković nas je podržao, njega izuzetno cenim, kapa mu do poda, fantastičan je kao sportista, a još veći kao osoba. Navijaću za njega u Vimbldonu. Imali smo lep susret u Majamiju, velika je osoba, želim mu svu sreću. Ako bude slavio u nedelju u finalu Vimbldona, slavićemo i mi uz njega'', poručio je Rakitić.

Poznato je da je Rakitić dugogodišnji prijatelj i sa selektorom reprezentacije Srbije Mladenom Krstajićem, a u razgovoru sa novinarima otkrio je da je i od njega dobio čestitke i podršku tokom Mundijala.

Beta/AP Photo/Tony Gutierrez
Ivan Rakitic

''Čuli smo se, najviše s njim od svih koji nisu deo hrvatske reprezentacije. Za mene je jedan od najbližih prijatelja. Više mi je od brata. Pratim ga, volim ga kao deo porodice. Želim mu mnogo sreće i da ovaj prvi korak koji su napravili bude podsticaj za dalji uspeh", naglasio je Rakitić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Di Stéfano
Saturday, 14.07.2018
22:37

I njega niko nece da proziva tamo i da mu zele da izgubi finale i da zavrsi karijeru zato sto ima Srbe kao prijatelje,dok ovde kod nas svi zele Novaku sve najgore zato sto podrzava Hrvate na mundijalu...Sramota kakvi smo to ljudi postali