Nezainteresovani Novak, drugi poraz ove sezone!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 30.10.2020.
19:11
Izvor: Sportske.net

Ako ne računamo poraz na US openu, ovo je tek drugi zasluženi poraz Novaka Đokovića ove sezone.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Niko ovo nije očekivao.

Novak Đoković je poražen u četvrtfinalu Beča od Lorenca Sonega veoma lako, delovao je totalno nezainteresovano u pojedinim delovima meča, da bi na kraju bio poražen sa 6:2 i 6:1.


U pojedinim trenucima meča nije se moglo zaključiti ko je prvi teniser sveta, očigledan je bio i umor kod Novaka Đokovića, pa je poražen po drugi put u sezoni na terenu.

Podatak da Novak igra servis-volej na brejk loptu govori da nije bio baš u ovom meču, nije imao ni preteranu motivaciju, možda baš zbog činjenice da je osvojio prvo mesto na kraju ove sezone, a možda je mislima već u Londonu gde se igra završni turnir pošto će propustiti turnir u Parizu.

Zabeležio je Nole i tri duple greške za ovo kratko trajanje meča, a od 23 puta koliko je servirao drugi servis, osvojio je samo sedam poena.

Ima nešto i u spašenim brejk-loptama, Novak je spasio samo jednu od 6, a Sonego svih 6.

Meč je trajao danas sat i deset minuta.

Mitrović

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Friday, 30.10.2020
22:23

Kao veliki Novakov i navijač i poštovalac, uostalom ni po čemu različiti od ogromne većine u Srbiji, moram da se usprotivim ovakvom naslovu. Zašto? Zašto Novak kad gubi mora imati nekakvo - objašnjenje. Mislim da je izgubio od trenutno boljeg protivnika, koliko god to čudno i grubo zvučalo. Da, taj protivnik i nije neko iz same teniske elite, pa je zato taj poraz još čudniji i još bolniji. Novak je obično pristojan i rečit, a danas, moram priznati da me je njegov komentar *... i nije mi se igralo... završio sam ono zbog čega sam došao...* baš razočarao. Ružan. Uvredljiv prvo prema protivniku koji ga je katastrofalno pobedio, a onda i prema organizatoru i prema verovatno ne malom broju navijača u Beču i Austriji, kao domaćinu turnira, ali i na celom svetu.

Za moj ukus i životne stavove - ružan autogol.

avatar
miki2
Friday, 30.10.2020
20:45

Novaka i kao sve pravoslace je pogila vest o smrti Miropolita Anfilohija i tesko je u tim trenutcima imati neku zelju za igrom.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 30.10.2020
20:15

Ono i nije bio nikakav poraz nego diskvalifikacija/najurivanje/progon, a crni petak je poranio dve nedelje, bolje da je ostao kod kuce i rezbario bundeve.

avatar
Algebrons
Friday, 30.10.2020
21:32

A poraz od Nadala se ne računa? Ili se to zove drugačije, a ne samo poraz?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 01.11.2020
21:26

Ono u Njujorku nije bio poraz.

avatar
Kori Volden
Friday, 30.10.2020
22:03

Ne lupetaj. Oducen je Novak od zivota danas. Apsolutno zasluzena pobeda Sonega.