Nervoznom Nadalu krivi srpski navijači?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.01.2020.
17:59
Izvor: Sportske.net

Našao krivca za poraz?

Beta/AP Photo/Steve Christo
Beta/AP Photo/Steve Christo

Povezane vesti


Španci su poveli pobedom Bautiste Aguta nad Dušanom Lajovićem, a onda je Novak Đoković savladao Rafaela Nadala za izjednačenje na 1:1 u pobedama. Odluka je pala u dublu, u kojem su Đoković i Troicki savladali španski tandem Pablo Kareno-Busta - Felisijano Lopez.

Posle poraza od Đokovića, najbolji španski teniser i trenutno prvi na ATP listi Rafael Nadal istakao je da deo navijača na tribinama nije znao kako se ponaša na teniskim mečevima.

''Publika je bila fantastična svih dana, ali ponekad ljudi iz nekih zemalja ne razumeju kako tenis funkcioniše. Misle da je fudbal. Poštovanje mora da postoji, jedan deo publike to nije shvatio'', istakao je Nadal, a treba li objašnjavati na čije navijače je mislio? Zanimljivo, fudbalska atmosfera mu nije smetala nedavno u Madridu, tokom održavanja Dejvis kupa, kada je Španija osvojila trofej.

Ipak, Novaku je čestitao na pobedi.

''Novak je odlično igrao u prvom setu, u drugom sam uspeo da promenim ritam, imao sam svoje šanse. Nisam srećan zbog poraza, ali je osećaj pozitivan posle drugog seta'', poručio je Nadal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 13.01.2020
00:29

Istina, krivi smo za poraz jer smo bili snaga koja je nosila Srbiju. Eh gdje cec gorih navijaca od Spanaca