Nema spavanja, noćas smo svi uz Viktora!

Autor: Beta Beta
petak 23.01.2015.
00:26
Izvor: Beta

Srbija će u noći četvrtak na petak mislima i srcem biti uz VIktora Troickog koji oko 3 časa nakon ponoći igra svoj duel trećeg kola na Australijan openu.

Beta/AP Photo/Rick Rycroft
Beta/AP Photo/Rick Rycroft

Povezane vesti

Petog dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu danas će svoje mečeve u singlu, odnosno u dublu odigrati dvojica srpskih tenisera.

Viktor Troicki će se u trećem kolu Australijan opena sastati sa Čehom Tomašom Berdihom, a taj meč drugi je na programu Margaret Kort Arene, pa bi taj duel trebalo da počne oko 3.00 po srednjeevropskom vremenu.

To će biti njihov sedmi duel, a Čeh vodi sa 5:1. Poslednji put ova dvojica su se sastali na turniru u Pekingu 2014. godine, a Berdih je tada slavio sa 6:3, 6:4.

Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu Pakistanac Ajsam Ul Hak Kureši u drugom kolu AO sastaće se sa španskom kombinacijom Pablo Karenom Bustom i Giljermom Garsijom-Lopesom. Ovaj meč drugi je na programu terena broj šest.

Između ostalih, na terenu će se naći i drugi teniser sveta Švajcarac Rodžer Federer, koji će na terenu "Rod Lejver Arene" igrati  sa Italijanom Andreasom Sepijem u trećem kolu AO.

I Španac Rafael Nadal će sutra na istom terenu odigrati poslednji meč programa protiv Izraelca Dudija Sele, odmah posle duela između Ruskinje Marije Šarapove i Zarine Dijas iz Kazahstana.

Takmičarski program na svim terenima počeće u 1.00 po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke