Ne propustite, danas igra Novak! Vreme je za prvu ''osvetu'' u novoj sezoni!

Autor: Darko Mitrović
petak 28.12.2018.
09:39
Izvor: Sportske.net

Doduše, u pitanju je egzibicioni turnir, ali ne bi trebalo dozvoliti mladom rivalu da se razmahne.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Više od mesec dana trajala je zimska pauza za najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, a prvi put od 18. novembra i poraza od Aleksandra Zvereva u finalu završnog Mastersa u Londonu, Nole ponovo izlazi na teren.

Rival u polufinalu ''Mubadala Opena'' u Abu Dabiju biće mu još jedan dužnik iz finiša prethodne sezone, sve bolji Rus Karen Hačanov, koji je juče na startu ovog turnira bio bolji od Austrijanca Dominika Tima u dva seta.

Podsetimo, Hačanov je početkom novembra savladao Đokovića u finalu Mastersa u Parizu sa 7:5 i 6:4, a u ukupnom međusobnom skoru trenutni rezultat je 1:1. Novak je jedinu pobedu nad Hačanovim ostvario na ovogodišnjem Vimbldonu, gde je bio prilično ubedljiv - 6:4, 6:2 i 6:2.

Njihov današnji duel zakazan je za 16 časova, a dva sata ranije u drugom polufinalu sastaće se Rafael Nadal i Kevin Anderson. U borbi za peto mesto, od 12 časova, sastaće se poraženi u jučerašnjim mečevima, Korejac Čung i Austrijanac Tim.

Ako sve bude prema očekivanjima, već sutra bismo mogli da gledamo novi okršaj Đokovića i Nadala. Ali, da sačekamo današnji rasplet. Srećno, Nole!


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke