Ne može bolje, Novak maksimalno do polufinala!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 16.11.2018.
22:47
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser pobedio i Čilića, sutra polufinale protiv Andersona od 21 sat.

Epa/Neil Hall
Epa/Neil Hall

Povezane vesti

Veoma dobra partija Novaka Đokovića, iako je obezbedio plasman u drugi krug i pre ovog meča. Marin Čilić je ponovo pobeđen, bilo je 7:6 (9:7) i 6:2.

Fantastičan prvi set koji je zaslužan za veliku buku u Londonu koja je napravljena od strane velikog broja gledalaca koji su uživali.

Nepogrešivi su bili i jedan i drugi, Čilić je igrao svoj najkvalitetniji tenis, ali je i Đoković bio na veoma visokom nivou, pa se nakon neiskorišćenih brejk lopti Novaka Đokovića otišlo u taj-brejk.

Tamo poen za poen, odlično su servirali i jedan i drugi, a na kraju je Marin morao da aplaudira Novaku na sjajno odigranom odlučujućem gemu.

Poljuljan je nakon toga bio Marin Čilić.

Nije uspeo da servira kao u prvom setu, imao je velikih problema što Novak, naravno, koristi.

Tri brejk lopte je srpski as propustio u prvom gemu drugog seta, ali je kasnije u petom gemu uspeo da napravi brejk, odmah potom i drugi i već tada je sve bilo jasno, Novak je poveo sa 5:2 i jurio je ka trećoj pobedi u isto toliko mečeva u Londonu.

Tako je i bilo, srpski teniser je sa maksimalnim učinkom stigao do druge faze gde ga sutra od 21 čas čeka Kevin Anderson u reprizi finala Vimbldona.

Čilić je svoje učešće časno završio.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke