Nastavak klasika - Evo kada Novak i Rafa izlaze na teren

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.07.2018.
09:50
Izvor: Sportske.net

Maratonsko prvo polufinale u konkurenciji muških singlova dovelo je do toga da teniski klasik Đoković - Nadal bude odigran u dva dana.

Epa/Gerry Penny
Epa/Gerry Penny

Povezane vesti

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i prvi teniser sveta Rafael Nadal dugo su sinoć čekali da izađu na teren i otpočnu svoj 52. međusobni meč u polufinalu Vimbldona.

Zbog činjenice da je prvi polufinalni meč između Džona Iznera i Kevina Andersona ušao u istoriju kao drugi najduži u konkurenciji singlova Novak i Rafa su svoju borbu počeli u petak uveče ali nije bilo vremena da je završe.

Meč je prekinut nakon trećeg seta, odmah nakon što je Novak Đoković dobio taj-brejk i poveo sa 2:1.

Nastavak teniskog klasika zakazan je za 14 časova po srednjeevropskom vremenu, a nadamo se da će Novak oporavljen od jučerašnje borbe izaći na teren spreman da zada završni udarac Nadalu.

Dodajmo i to da će meč biti nastavljen u istim uslovima kakvi su vladali sinoć, što znači da će krov ostati zatvoren i da će se igrati u dvoranskim uslovima.

Ukoliko bude savladao Rafu Nadala, srpski teniser će igrati u svom petom finalu na Vimbldonu za četvrti trofej i tako definitivno dokazati da se vraća na stare staze uspeha.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
O\'Sullivan147
Saturday, 14.07.2018
11:08

Сретно Ноле,максимална концентрација и фокус и нема "зиме" 😄

avatar
xman
Saturday, 14.07.2018
10:24
avatar
Blackmamba24
Saturday, 14.07.2018
09:58

Nole moras sad!!!