Najveći sportski brendovi Ex-Yu: Nole, Modrić, Dončić...

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.11.2018.
11:58
Izvor: Sportske.net

Drugu godinu za redom zvanje najvećih sportskih brendova u Srbiji poneli su isti pojedinci i isti kolektiv.

sporto.si
sporto.si

Povezane vesti

Sinoć je u Portorožu održana tradicionalna manifestacija na kojoj je Sporto uručio nagrade najvećim sportskim brendovima Srbije i regiona.

Kada su u pitanju sportski brendovi iz Srbije, ništa se nije promenilo u odnosu na 2017. godinu kada su plakete otišle u ruke Ivane Španović, Novaka Đokovića i FK Crvena zvezda.

Laureati naše zemlje ostali su isti kao lane i objektivno govoreći nije ni bilo prostora da bilo koji pojedinac ili kolektiv ugroze Ivanu, Novaka i FK Crvena zvezda.

Đoković je konkurenciju imao u košarkašima Milošu Teodosiću, Nikoli Jokiću i Bogdanu Bogdanoviću, a u igri za prestižno priznanje bio je i jedan od najboljih vaterpolista na svetu Andrija Prlainović.

Kod dama je konkurencija bila dosta jaka, ali je Ivana Španović dobila prednost u odnosu na odbojkašice Maju Ognjenović i Tijanu Bošković, odnosno teniserku Olgu Danilović i tekvandoistkinju Milicu Mandić.

Čini se da je najmanje dileme bilo po pitanju najboljeg kolektiva u Srbiji. Fudbalski klub Crvena zvezda je plasmanom u Ligu šampiona bio za koplje ispred konkurenata među kojima je bio "večiti" rival, ali i košarkaši beogradskih "večitih" i VK Partizan.

Priznanja za najveće sportske brendove u Hrvatskoj pripala su Sandri Perković, Luki Modriću i zagrebačkom Dinamu, dok su u Sloveniji laureati bili Ilka Štuhec, Luka Dončić i FK Maribor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DouglasHaffernan
Friday, 23.11.2018
13:37

I onda neko obraza ima i napada FK Crvena Zvezda

avatar
Südkurve München
Friday, 23.11.2018
13:33

FK Crvena zvezda pre par godina pred gasenjem, a sada najbolji sportski brend u Srbiji. Jednostavno doktor nauka TERZIC svojim potezima odradio maestralan posao. TERZA MADJIJA. Treba mu uruciti orden za sve sto je napravio(i sto ce napraviti) za CZ

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 23.11.2018
13:05

Sve sami Srbi.

avatar
MALI PLAVI
Friday, 23.11.2018
17:03

Pogotovo Ilka Štuhec.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 23.11.2018
18:04

Mislio sam na ovu trojicu u naslovu, ali, nesto mi govori da si to vec znao:-D