Mnogi će na uranak, Nole nastavlja da 'šljaka'?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.04.2018.
14:17
Izvor: Sportske.net

Učešće na Mastersu u Monte Karlu i turniru u Barseloni neće biti dovoljni da se Novak pripremi za Rolan Garos. U planu nastup u Eštorilu.

Epa/Caroline Blumberg
Epa/Caroline Blumberg

Povezane vesti

Slaba fizička sprema koštala je Novaka Đokovića poraza na turneji po Americi, ali je nakon završetka saradnje sa Andreom Agasijem i Radekom Štepanekom, te povratku u dobro poznati ritam rada sa Marjanom Vajdom usledilo podizanje forme.

Na trećem Mastersu u sezoni Novak Đoković je ostvario dve pobede i stigao do osmine finala gde ga je eliminisao Dominik Tim. Zbog nedostatka mečeva na šljaci Nole je prihvatio "vajld kard" iz Barselone gde će nastupati ove nedelje.

Sudeći na osnovu vesti koje stižu sa Pirinejskog poluostrva, srpski teniser bi nakon Barselone mogao da produži do Portugala gde se u periodu od 30. aprila do 6. maja održava još jedan turnir na šljaci.

Direktor turnira u Eštorilu Žoao Žiljao najavio je da bi Novak Đoković mogao da dobije "vajld kard" i da su pregovori u toku.

"Pregovaramo sa Đokovićevim timom i čekamo ishod", rekao je Žiljao za portugalske medije.

Đoković bi mogao da prihvati poziv iz Portugala ukoliko ranije završi učešće na turniru u Barseloni gde ga u drugom kolu čeka bolji iz okršaja Martina Kližana i Federika Delbonisa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke