MK - Berdih u finalu čeka boljeg iz 'sudara titana'

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 18.04.2015.
14:21
Izvor: Sportske.net

Očekivalo se da će prvi polufinalni meč na Mastersu u Monte Karlu biti interesantniji i neizvesniji ali se Čeh Tomaš Berdih postarao da publika ostane uskraćena za uživanje u nešto kvalitetnijem polufinalu.

Beta/AP Photo/Lionel Cironneau
Beta/AP Photo/Lionel Cironneau

Povezane vesti

Češki teniser Tomaš Berdih ubedljivo je savladao Francuza Gaela Monfisa u prvom polufinalu Mastersa u Monte Karlu čime je zakazao finale sa boljim iz duela Novak Đoković - Rafael Nadal.

Šesti nosilac na Mastersu u Monte Karlu lako je izašao na kraj sa Monfisom pošto ga je savladao sa 2:0 (6:1, 6:4) u meču koji je trajao svega 68 minuta.

Momak koji je na putu do polufinala eliminisao Rodžera Federera i Grigora Dimitrova nije pokazao ništa što mu je omogućilo da ostvari najbolji rezultat u karijeri na Mastersu u Monte Karlu.

Gael Monfis je protiv Berdiha delovao kao prosečan igrač sa kojim bi i mnogo lošiji protivnik izašao na kraj.

Što se tiče Tomaša Berdiha, Čehu je prijao nešto duži odmor koji je usledio zbog odustajanja Miloša Raonića, pa je punim gasom "pregazio" Monfisa na putu do finala.

U borbi za trofej Berdih će imati mnogo teži zadatak pošto će sa druge strane mreže stajati pobednik duela Novak Đoković - Rafael Nadal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke