Milojević biranim rečima o Noletu: "Paradigma sportiste i čoveka"

Autor: Pavle Knežević
subota 01.09.2018.
13:25
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde otkrio je da je celom timu drago posle izjave Novaka Đokovića o tome kako je pratio plasman u Ligu šampiona.

Beta/AP Photo/John Minchillo
Beta/AP Photo/John Minchillo

Povezane vesti

Prvi plasman Crvene zvezde u Ligu šampiona izazvao je veliko slavlje, kako navijača, tako i drugih sportista, među kojima je i najbolji sportista Srbije svih vremena Novak Đoković.

Naš teniser je prepričao da je preživeo pravu dramu tokom utakmice u Salcburgu, a novinari su danas pitali trenera šampiona Srbije kako to komentariše, na šta je Vladan Milojević odgovorio probranim rečima.



"Šta ja da kažem o Novaku? Ja sam njegov veliki fan, ne samo rezultatski, nego kao momka koji je apsolutno na mestu i koji je paradigma sportiste i čoveka u svim segmentima. Svaki sportista treba da daje primer kako treba da se ponašaš, a on je dao pravi primer i zato mi je jako drago.

Znamo svi i njegovu navijačku pripadnost i svima nam je drago zbog toga. Poželeo bih mu pre svega zdravlje i njemu i njegovoj porodici. Voleo bih da nam donese još mnogo uspeha i sigurni smo da će ih imati. Na neki način, svi smo porasli uz Novaka
", rekao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke