Martin: "Federer i Nadal dominiraju samo kada Novak ne igra!"

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 26.07.2018.
15:36
Izvor: Sportske.net

Amerikanac smatra da je Srbin najtalentovaniji teniser na svetu.

Epa/Nic Bothma
Epa/Nic Bothma

Povezane vesti

Proslavljeni teniser Tod Martin istakao je da su Rodžer Federer i Rafael Nadal dominirali svetskim tenisom samo zato što je srpski teniser Novak Đoković bio odsutan sa Tura.

"Lepo je videti da se Novak vratio, smatram da njegova dominacija prosto spektakularna, kada je zdrav. Po meni, on je najtalentovaniji igrač na svetu."

"Rodžer i Rafa su imali nekoliko neverovatnih godina, ali to se sve događalo kada je Novak bio sprečen da bude deo Tura", rekao je Amerikanac.

Martin je bio deo Novakovog stručnog štaba kada je pokušao da mu pomogne da poboljša servis, što tada nije dalo velike rezultate.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Friday, 27.07.2018
09:26

Federer sa hendikepiranim behendom, Nadal veliki radnik ali uspeva samo na sporim podlogama. Nole najkompletniji i tacka.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Thursday, 26.07.2018
15:46

Zaninljivo razmisljanje ako se uzme u obzir da su i Nadal i Federer osvojili vise trofeja od Djokovica i da imaju vise pobeda u karijeri. Mozda ih Djokovic prestigne posto je mladji od njih ali za sada je ipak malo iza njih. Samo vas molim da ne pisete da Djokovic ima bolji medjusobni skor od njih i da ga to cini boljim igracem jer i Cekinato ima pozitivan skor protiv Novaka pa je ,ipak, miljama daleko od njega.

avatar
ridslk
Thursday, 26.07.2018
16:11

Djokovic je treci najbolji teniser u istoriji iza Federera i Nadala. Ali Novakova 2011. godina (mleo je rivale i bio nesto ubojitiji nego 2015. godine) je najbolji tenis ikada. Poslednja recenica ti je smesna jer je Novak protiv ove dvojice odigrao po 50 meceva i medjusobni skor nije slucajan, dok medjusobni skor posle jednog meca moze biti splet vise okolnosti.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Friday, 27.07.2018
08:21

Nije iza nego ispred.

avatar
Denis_napast
Thursday, 26.07.2018
16:22

Izuzetno glupo poredjenje sa Cekinatom! To je na uzorku od 2 ili tri meca. Gledajuci medjusobne duele njih trojice (Nadal, Djokovic, Federer) svaki od njih ima bar 50 meceva medjusobno tako da njihov skor nikako ne mozes da poredis sa izolovanim slucajem koji si morao da guglas da bi ovde napisao nesto. Ne kazem da je bolji od njih dvojice ali gledajuci svu trojicu na njihovom vrhuncu, ne bih se usudio da kazem da je Djokovic iza njih.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 26.07.2018
15:39

Otprilike je tako.