Madrid u šoku, kraj za Nadala!

Autor: Darko Mitrović
petak 11.05.2018.
19:21
Izvor: Sportske.net

Neverovatnoj seriji došao je kraj!

Epa/Julian Smith
Epa/Julian Smith

Povezane vesti

''Kralj šljake'' zaustavljen je danas na domaćem terenu! Rafael Nadal nije uspeo da se plasira u polufinale turnira u Madridu, pošto je danas poražen od Austrijanca Dominika Tima sa 2:0, po setovima 7:5 i 6:3!

Meč je trajao sat i 57 minuta, a prvi teniser sveta nije imao rešenja za veoma raspoloženog Tima koji će se u polufinalu sastati sa Kevinom Andersonom koji je ranije danas bio bolji od našeg Dušana Lajovića.

U prvom setu Tim je stigao do brejka u sedmom gemu, potom je poveo sa 5:3, ali Nadal uspeva da uzvrati, izjednačio je na 5:5 i činilo se da će ponovo biti najbolji kada je najvažnije.

Ali, Tim dobija dva naredna gema, za 7:5 i vođstvo u setovima. To je Nadalu prvi izgubljeni set posle 50 uzastopno dobijenih na turnirima na šljaci.

Ispostavilo se da je to bio nagoveštaj onoga što sledi u drugom setu, gde je Tim bio još ubojitiji. Austrijanac je u tom delu igre uspeo čak tri puta da ''brejkne'' Nadala, Španac mu je uzvratio samo jednom i dileme oko pobednika nije bilo.

Ovaj poraz dodatno će boleti Nadala i zbog činjenice da će biti svrgnut sa prvog mesta na ATP listi, na koje će se vratiti Rodžer Federer, iako je propustio čitavu sezonu na šljaci.
-
- - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 11.05.2018
20:31

Sokiran sam ja,igrao ga kec i manje,pa lajv da ce okrenuti pa na 1:3 opet lajv,srecom nisam i na 3:5 .... e moj ja.

avatar
Dragojevic Andrija
Friday, 11.05.2018
19:39

zato sto rodzer kukavicki samo oce da igra onamo dje mu odg. Sig da bi mogao i na sljaku da igra ali nece da se trosi i zato ostaje u vrhu trenutno.. ne gubi bodove na podlogu koja mu ne odg. :) nije da sad nesto hejtujem ali to je realnost. Da se oce Nole vratit da gledamo kako brise sve redom od rodzera i ostalih sa ATP tura :D

avatar
O\'Sullivan147
Friday, 11.05.2018
19:52

Вратиће се Ноле,убјеђен сам у то...

avatar
Nenad Maslarević
Friday, 11.05.2018
19:53

boze sacuvaj kakve gluposti citam, pa rodzer je stariji 6-7 godina od obojice i vec je 15 godina u samom vrhu, sta ocekujes da covek od 37 godina igra sve turnire mozda i bude i dalje u vrhu, Pokazao je njima svima rodzer ko je tata ovog sporta