London - Fedex već kaparisao polufinale

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.11.2014.
16:22
Izvor: Sportske.net

Drugi teniser sveta Rodžer Federer upisao je drugu pobedu u okviru grupe "B" na završnom Mastersu u Londonu čime je sasvim izvesno rezervisao mesto u polufinalu.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Najbolji švajcarski teniser Rodžer Federer uhvatio je zalet na završnom Mastersu u Londonu o čemu svedoči nova pobeda uz još jedno kvalitetno izdanje.

Švajcarac je u drugom kolu grupe "B" savladao Keija Nišikorija rezultatom 2:0 (6:3, 6:2) u meču koji je trajao nešto više od sat vremena.

Dva puta je u trećem gemu prvog seta Japanac imao priliku da oduzme servis Švajcarcu a kada mu to nije pošlo za rukom usledila je ekspresna kazna i brejk koji je priredio Rodžer Federer, ispostaviće se ključan za prednost koju je drugi teniser sveta stekao posle 36 minuta igre.

Kada je u trećem gemu drugog seta Fedeks realizovao prvu brejk loptu koja mu se ukazala postalo je jasno da Nišikori neće biti u stanju da izađe na kraj sa Švajcarcem koji do kraja pravi još jedan brejk i sa lakoćom privodi meč kraju.

Rodžer Federer savladao je u prvom kolu grupe "B" Miloša Raonića sa 2:0 pa posle dva meča ima obezbeđeno mesto u polufinalu.

Kei Nišikori posle pobede nad Endijem Marejem upisuje prvi poraz pa će se u zavisnosti od ishoda drugog današnjeg meča boriti za drugo presotalo mesto koje vodi u polufinale.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Rodrigo
Tuesday, 11.11.2014
17:52

Nole vs Federer finale! Iskreno ne vidim nikog ko bi moga' da to sprijeci.

avatar
Tuesday, 11.11.2014
17:30

I pre pocetka turnira, ja sam napisao na ovom istom sajtu, finale/ Djokovic-Federer i naravno Nole osvaja :D

avatar
Wednesday, 12.11.2014
00:30

nece pobediti Djokovic vec Federer :D veruj mi na rec,tj videces i sam u finalu.

avatar
Marko Djordjevic
Monday, 17.11.2014
15:21

Dobro, nije pobedio, ali je pobegao, sto je slicno. :)