Lion - Duci nije uspeo, Tim prvi finalista

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 25.05.2018.
18:42
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Lionu ali će zahvaljujući dobrim rezultatima napredovati na ATP rang listi.

Epa/Juanjo Martin
Epa/Juanjo Martin

Povezane vesti

Odličnu overtiru za Rolan Garos napravio je Dušan Lajović ove nedelje u Lionu iako je takmičenje na turniru iz serije ATP 250 završio u polufinalu.

Duci je u drugom polufinalnom susretu na pomenutom turniru poražen od Dominika Tima rezultatom 2:1 (6:4, 5:7, 6:4) i tako ostao bez šanse da se bori za trofej.

Austrijanac je u prvom i trećem setu napravio po jedan brejk i to je ono što je napravilo razliku i omogućilo mu da se plasira u treće ovosezonsko finale.

U drugom setu videli smo veliku borbu u kojoj je Dušan Lajović potpuno zasluženo uspeo da izađe kao pobednik i meč odvede u treći set.

Srpski teniser nema mnogo razloga da žali za današnjim porazom jer je osigurao novih 70 ATP bodova i napredak od nekoliko pozicija na rang listi najboljih svetskih igrača.

Još važnije je to što je Duci pokazao da u datom momentu igra jako dobar tenis i da nijedan od igrača iz TOP 10 ne može da ga dobije bez velike muke.

Što se tiče Dominika Tima, Austrijanac će protiv Žila Simona u Lionu igrati za drugu ovosezonsku titulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Friday, 25.05.2018
18:45

Mrtvi ladni hvalitete Lajovica sto je izgubio od umornog i nezainteresovanog Tima? Daj molim vas.