Lejver kup - Ovo još niste videli, Federer u ulozi Novakovog trenera, evo kako se meč završio...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.09.2018.
11:04
Izvor: Sportske.net

Završen je i drugi dan takmičenja na egzibicionom Lejver kupu u Čikagu. Evropa i dalje vodi, ali...

Beta/AP Photo/Jim Young
Beta/AP Photo/Jim Young

Povezane vesti

I drugog dana ''Lejver kupa'' odigrana su četiri meča, tri u singlu, jedan u dublu, a ukupni rezultat posle svega je 7:5 za Tim Evrope protiv ''Ostatka sveta''.

Zverev je savladao Iznera sa 2:1 u setovima, Federer je lako izašao na kraj sa Kirjosom (6:3, 6:2), za nove bodove Evropljanima, a ''Ostatak sveta'' je uzvratio u dublu, gde su Sok i Kirjos savladali Gofana i Dimitrova, kao i u trećem singlu, u kojem je Kevin Anderson bio bolji od našeg Novaka Đokovića, rezultatom 7:6 (7:5), 5:7 i 10:6.

Ovo je drugi poraz Đokovića i dva odigrana meča na ''Lejver kupu'', prethodno je prvog dana takmičenja izgubio i u dublu, u tandemu sa Federerom.

Ipak, Nole je u ovom meču izveo potez dana, možete da ga vidite u prilogu, ali posebno zanimljiv detalj vezan je za ulogu Rodžera Federera tokom ovog Đokovićevog meča.

Naime, Švajcarac se oprobao i u ulozi Novakovog trenera, a kako je to izgledalo takođe možete da vidite u priloženom snimku.

Večeras će Nole ponovo na teren, rival će mu biti Kirjos, nadamo se i prvoj pobedi našeg najboljeg tenisera, iako se radi o egzibiciji.
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke