Legendarni trener na Novakovoj konferenciji: "Ti nemaš slabosti"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.06.2016.
21:46
Izvor: Sportske.net

Konferenciju za medije nakon duela Novaka Đokovića i Adrijana Manarina posetio je i legendarni trener Nik Bolitijeri koji se obratio srpskom teniseru i otkrio šta misli o njegovoj igri.

Beta/Florian Eisele/Pool Photo via AP
Beta/Florian Eisele/Pool Photo via AP

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković u sredu je obezbedio plasman u treće kolo Vimbldona pobedom nad Francuzom Adrijanom Manarinom rezultatom 3:0 o čemu ste više mogli da čitate OVDE!

Na konferenciji za medije održanoj nakon pomenutog meča viđena je interesantna situacija pošto se najboljem teniseru sveta obratio poznati trener Nik Bolitijeri.

Legendarni teniski trener obratio se prvom nosiocu na Vimbldonu sledećim rečima:

"Trudim se da pronađem slabosti u tvojoj igri, ali ne uspevam" rekao je Bolitijeri.

Novak je bio oduševljen što je Nik Bolitijeri uopšte prisutan na konferenciji za medije, a Amerikanac je nastavio da ređa pohvale na račun srpskog tenisera.

"Ti imaš velike zasluge za ovu igru i znam koliko si skroman kada su rekordi i poštovanje ovog sporta u pitanju. Ponosan sam što te poznajem" zaključio je Bolitijeri.

Usledio je odgovor Novaka Đokovića koji se zahvalio i na lepim rečima i poručio da je obraćanje Nika Bolitijerija bio najupečatljiviji momenat na konferenciji za medije.

Pogledajte pri kraju priloženog snimka ovaj dijalog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke