Laslo Đere kvari utisak posle fenomenalnog početka sezone

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.04.2019.
18:31
Izvor: Sportske.net

Naš teniser danas neočekivano eliminisan već u prvom kolu turnira u Marakešu.

Epa/Peter Schneider
Epa/Peter Schneider

Povezane vesti

Laslo Đere je pre nepuna dva meseca oduševio ne samo ovdašnje ljubitelje tenisa, već je njegova priča snažno odjeknula širom sveta posle osvojene titule na turniru u Riju.

Potom je veoma dobar utisak ostavio i u Sao Paolu, gde je zaustavljen u polufinalu, a onda je u Indijan Velsu poražen od Miomira Kecmanovića, u meču drugog kola.

Očekivali smo da će nas obradovati ove nedelje na turniru u Marakešu, gde je bio postavljen za petog nosioca, ali nažalost, poražen je već u prvom kolu.

Savladao ga je 103. teniser sveta, Italijan Lorenco Sonego, koji je u glavni žreb stigao kroz kvalifikacije, rezultatom 2:0, po setovima 6:3 i 6:3, za jedan sat i 21 minut borbe.

Đere je loše započinjao i prvi i drugi set, njegov rival je odmah sticao brejk prednosti, što je uspeo i da održi i na kraju zasluženo trijumfuje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 09.04.2019
18:37

Ti u tenisu ako imas 10-15 konstatnih tenisera, ovo ostalo je sve tu negde. Zavisi trenutna forma. Krajinovic je pre nesto vise od godinu dana valjda bio oko 20-30 mesta na ATP listi, danas ne znam dal je u sto.