Lajoviću četiri gema i karta u prvom redu za "Cirkus Kirjos"!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 25.03.2019.
09:08
Izvor: Beta

Srpski teniser Dušan Lajović eliminisan je u trećem kolu Mastersa u Majamiju. Nepredvidivi Nik Kirjos salutirao lopti, servirao "ispod ruke" i ušao u sukob sa navijačem.

Epa/Rhona Wise
Epa/Rhona Wise

Povezane vesti

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u osminu finala pošto je izgubio od 33. tenisera sveta Australijanca Nika Kirjosa 2:0 (6:3, 6:1).

Lajović, 44. igrač sveta, izgubio je posle sat vremena igre. On je napravio jedan brejk, u prvom setu, a Kirjos mu je pet puta oduzeo servis.

Tenis je i ovoga puta ostao u drugom planu, pošto je Nik Kirjos još jednom imao svoj šou na terenu. Pored toga što je salutirao loptici pre smeča i ostvario as servisom ispod ruke, Australijanac je uspeo da uđe u sukob sa jednim od navijača koji je na kraju morao da napusti tribine.

"Nemaš šta drugo da radiš nedeljom uveče pa si došao mene da gledaš? Zašto?", ponavljao je Kirjos čoveku koji je u jednom trenutku poželeo da se obračuna sa australijancem.

Kirjos će u osmini finala igrati protiv Borne Ćorića iz Hrvatske, koji je pobedio Francuza Žeremija Šardija sa 6:7, 6:2, 6:3.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke