Lajović ruši redom - "Precrtao" i Pospišila!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.03.2017.
09:12
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u osminu finala Mastersa u Indijan Velsu čime je stigao do najvećeg uspeha u karijeri na turnirima ovog tipa.

Epa/Larry W. Smith
Epa/Larry W. Smith

Povezane vesti

Srbija će u osmini finala Mastersa u Indijan Velsu imati najmanje jednog predstavnika iako drugi reket sveta Novak Đoković tek treba da odigra svoj meč trećeg kola sa Huanom Martinom del Potrom.

Dušan Lajović priredio nam je još jedno radosno jutro pošto je tokom noći uspeo da savlada Kanađanina Vaseka Pospišila i plasira se u osminu finala Mastersa u Indijan Velsu.

Dva i po sata trajao je okršaj Dušana Lajovića i momka koji je u drugom kolu eliminisao Endija Mareja, a na kraju je srpski teniser slavio rezultatom 2:1 (6:7, 6:3, 7:5).

Ovim trijumfom Dušan Lajović je ostvario svoj najveći uspeh u karijeri na turnirima Masters serije, što dodatno dobija na značaju kada se uzme u obzir da je Srbin do glavnog žreba došao kroz kvalifikacije.

Naredni protivnik Dušana Lajovića biće Španac Pablo Karenja Busta kojem je zemljak Roberto Bautista-Agut predao meč zbog povrede.

Turnir u Indijan Velsu igra se za ukupni nagradni fond od 6.993.450 dolara, a titulu brani drugi teniser sveta Novak Đoković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Wolf
Wednesday, 15.03.2017
15:03

Da ulazi na mastersima u 8finala ove godine dosta mu je veliki napredak bi bio. Bravo decko.

avatar
Samo Barsa1
Tuesday, 14.03.2017
11:49

Bravo majstore.