Lajović: "Nije moglo bolje"

Autor: Beta Beta
nedelja 24.05.2015.
22:17
Izvor: Beta

Srpski teniser Dušan Lajović rekao je da je zadovoljan svojom igrom protiv Argentinca Maksima Gonzalesa u prvom kolu Otvorenog prvenstva Francuske.

Beta/AP Photo/Francois Mori
Beta/AP Photo/Francois Mori

Povezane vesti

Lajović plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je danas na startu turnira savladao Argentinca Maksima Gonzalesa sa 3:0, po setovima 6:3, 6:3 i 6:1.

"Već u prvom gemu sam bio u problemu, ali sam se posle opustio i igrao dobro ceo meč. Mislim da sam i konstantno servirao, nisam mu dao priliku ni u jednom trenutku, ne da uđe u meč, nego i da ima šansu za set. Veoma sam zadovoljan igrom. Nije moglo bolje od ovog danas", rekao je Lajović novinarima posle meča.

On će u drugom kolu Rolan Garosa igrati protiv Švajcarca Stanislasa Vavrinke koji je postavljen za osmog nosioca na turniru.

"Dobro se osećam, dobro sam igrao. Videćemo. U sredu igram protiv Vavrinke, on može da odigra jako dobro. Zavisi i od njega kakav će meć biti. Nadam se da ću odigrati još jedan dobar meč. Poslednjih par meseci nije napravio neke specijalne rezultate, njemu mnogo zavisi i od dana, ali ako igra najbolje biće teško savladati ga. Igrali smo jednom, otprilike znam kako bi trebalo da igram. Imam dva dana da se spremim i da vidim kako ću", kazao je Lajović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke