Krajinović slavio na Istočnoevropskom prvenstvu, pobeda i Kovinićeve!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 25.07.2020.
14:46
Izvor: Sportske.net

Evo osvajača Istočnoevropskog prvenstva.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Filip Krajinović i Danka Kovinić su pobednici Istočnoevropskog šampionata u tenisu koji je organizovao Janko Tipsarević.

Filip je u finalu slavio protiv Borne Ćorića sa  7:6(7), 7:5, dok je Danka Kovinić savladala Isabelu Šinikovu sa 7.5 i 6:4.

"Čestitam oboma, zaista su igrali sjajno. Bili su odlični tokom celog takmičenja i zasluženo su slavili
", rekao je Janko Tipsarević na zatvaranju turnira.

"Ne bih želeo da izdvajam niti jednog takmičara, ali posebno hvala moram da uputim svim teniserima i teniserkama koji su uspeli iz inostranstva da dođu u ovo turbulentno vreme i ukažu nam šansu da opravdamo njihovo poverenje. Njihovo prisustvo je i te kako pomoglo da se ovaj turnir održi. Takođe, ogromnu zahvalnost dugujemo Dirku Hordorfu koji nam je svojim znanjem, iskustvom i intelektom ulivao konstantno samopouzdanje da se izborimo sa svim preprekama na putu. Svim volonterima, sudijama, vozačima, a pogotovo svim članovima Teniske Akademije Tipsarević koji su herojski izneli ovaj poduhvat koji je od samog početka organizacije trajao malo više od četiri meseca", rekao je Janko.

Ovaj turnir je po njegovom mišljenju pokazatelj da može da se igra i dalje, uprkos situaciji u svetu.

"Ovo je velika pobeda za tenis, grad Beograd i drzavu Srbiju i pokazatelj da ovaj prelepi sport može da postoji i da se igra i dalje, ako smo svi socijalno disciplinovani"
, rekao je Tipsarević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke