Krajinović pobedio u Memfisu

Autor: Đorđe Đokić
subota 07.02.2015.
21:32
Izvor: Sportske.net

Filip Krajinović je opravdao ulogu favorita u prvom kolu kvalifikacija za ATP turnir u Memfisu.

Beta/APPhoto/Aijaz Rahi
Beta/APPhoto/Aijaz Rahi

Povezane vesti

Filip Krajinović ove nedelje pokušava da se domogne glavnog žreba na ATP turniru u Memfisu (serija 250) koji se igra za nagradni fond od 585.000 dolara.

Srbin je postavljen za 1. nosioca u kvalifikacijama. U prvom kolu je opravdao ulogu favorita, ali mnogo teže nego što se očekivalo. Filip je loše ušao u meč, izgubio prvi set sa 6:2, ali je posle toga pronašao svoju igru i u naredna dva sa 6:1 i 6:4 stigao do pobede.

U drugom kolu  Krajinović igra protiv Garangange iz Zimbabvea. Filip je favorit i u tom meču. Kvalifikacije imaju tri kola.

Prvi nosilac na turniru u Memfisu je Kei Nišikori, a na turniru u glavnom žrebu igraju i Kevin Anderson, Isner, Dolgopolov, ...



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jelena
Sunday, 08.02.2015
07:41

Filipe sunce,malo vise agresivnosti i bice mnogo lakse. Nisi smeo da dozvolis da ispadnes iz prvih 100,uskoro ce Rolan Garos,ne dozvoli da opet igras kvalifikacije. Pa valjda te je Novak necemu naucio,puno vremena ti posvecuje,moras da opravdas poverenje koje ima u tebe!nOvo je dobronamerna kritika, jer vreme vrlo brzo prolazi, a ti nikako da utabas taj put prema gornjem delu tabele. Sve najbolje!