Konačno - Novak stvara pobednički tim?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.04.2018.
09:21
Izvor: Sportske.net

To je ono što mnogi njegovi navijači priželjkuju.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Posle jučerašnje informacije da je Novak Đoković okončao saradnju i sa Radekom Štepanekom, samo nekoliko dana posle rastanka i sa Andreom Agasijem, još više su pojačane spekulacije u vezi njegovog novog trenerskog tima.

Prvi nagoveštaji, možda i najrealniji su da na predstojećim turnirima na šljaci neće imati nijednog trenera uz sebe, ali ono što mnogi priželjkuju posle svega jeste da se Novak vrati timu sa kojim je pobeđivao i ostvarivao najveće uspehe u karijeri.

Jasno, u pitanju je tim na čelu sa Slovakom Marijanom Vajdom, posle čijeg odlaska je Đokovićeva karijera polako, pa sve brže krenula nizbrdo.

Krajnje je vreme da se ovaj pad zaustavi, a ''Novosti'' danas prenose da je povratak Vajde jedna od dve opcije sa najviše izgleda u ovom trenutku.

List piše da se Vajda sada posvetio radu sa svojom ćerkom, koja je takođe teniserka, ali ako bi Novak imao veliku želju da ga vrati, teško da bi Slovak tome odoleo.

Druga moguća opcija je početak saradnje sa Nenadom Zimonjićem, aktuelnim selektorom našeg Dejvis kup tima.

Videćemo kakva će Đokovićeva odluka biti, ali ako želi povratak na stare staze uspeha, ovoga puta ne bi smeo da pogreši, kao u slučaju Agasija i Štepaneka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 05.04.2018
14:19

Uz duzno postovanje prema Zimonjicu, mislim da je povratak Vajde ipak bolja opcija. Rekao sam da ce sa Stepanekom uraditi jedno veliko nista jer i nema sta da nauci Novaka, koji je za Stepaneka bio i ostao tata-mata. Isto je i sa Zimonjom...

avatar
Veljko Sreckovic
Thursday, 05.04.2018
13:35

Dovedite mu Saleta Djordjevica..da vidite kako ce da melje

avatar
Aleksandar Sale Kis
Thursday, 05.04.2018
11:06

Mora da promeni ishranu, slab je, vidi se da nema snage...

avatar
sasa lesa
Thursday, 05.04.2018
09:46