Koliko Ivanišević znači Novaku i hoće li sarađivati i naredne sezone?

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.11.2019.
19:06
Izvor: Sportske.net, HRT

Saradnja je, za mnoge neočekivano, počela pred sam start Vimbldona i još uvek traje.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Novak Đoković je bukvalno par dana pre početka Vimbldona pojačao svoj tim Goranom Ivaniševićem, bilo je neizvesno da li će se ona nastaviti i posle tog turnira, ali posle osvojene titule dileme nije bilo.

Ivanišević je i dalje uz Novaka, zajedno sa Marijanom Vajdom, a na kraju tekuće sezone naš teniser je u razgovoru za HRT otkrio da li je i u kojoj meri zadovoljan dosadašnjom saradnjom.

''Ima puno mesta za napredak. Postoje dani kad se jednostavno probudite na pogrešnu nogu. Zato je ta trenerska uloga vrlo bitna. On razume kako ja neke stvari prolazim psihički i emotivno. On se onda može na jedan način sporazumeti sa mnom i pomoći mi da prebrodim neke izazove. Zasad je saradnja izvrsna i nadam se da će se nastaviti”, rekao je srpski teniser.

Pre Ivaniševića, uz Vajdu je u trenerskom timu nekoliko godina bio i Boris Beker, pa je neminovno i poređenje njih dvojice.

''On je pozitivno lud kao i mi svi Balkanci. S njim se nekako i bolje razumem. Slažemo se. Volim Borisa i on je moj prijatelj. Svako od njih dvojice je na svoj način poseban. Teško ih je uporediti'', poručio je Novak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke