Ko to želi da posvađa Bogdana i Novaka?

Autor: Darko Mitrović
subota 08.04.2017.
11:21
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Bivši selektor našeg Dejvis kup tima i dalje u neverici posle intervjua koji je objavio španski As.

Teniski savez Srbije
Teniski savez Srbije

Povezane vesti

Podsetimo, tiražni španski list objavio je intervju sa Bogdanom Obradovićem, u kojem on navodno ističe da je Novak Đoković ''u konfliktu sam sa sobom'', uz komentar i Đokovićevog načina ishrane.

Jedna rečenica je tu izazvala posebnu pažnju domaćih medija, u kojoj je Obradović ''otkrio'' da Novak ponovo jede meso.

Usledio je njegov demanti, a u izjavi koju je preneo ''Alo'', Obradović je naglasio zbog čega je besan na španske novinare.

''Apsolutno nije tačno bilo šta što je tamo stavljeno. Niti su poslali tekst na autorizaciju, niti su preneli moje reči doslovno. Napravili su od mene Novakovog neprijatelja broj jedan, a da ja to uopšte nisam

Oni su potpuno izvrnuli moje reči. Nisam ja nutricionista, pa da sada pričam u detalje o Novakovoj ishrani, a nisam ni guru koji je zadužen za meditaciju, a nisam ga ni kritikovao što je pao sa prvog mesta na drugo.

Jedino što sam rekao je da bih voleo da se Novak vrati rutini, a to je da mu trening bude na prvom mestu. Istina, voleo bih da jede meso, ali moram da kažem da on ima sjajan tim ljudi oko sebe koji zna šta radi i nema potrebe da ga ja savetujem'',
poručio je Obradović.

On posle svega sumnja da su Španci namerno objavili takav tekst kako bi poremetili naš Dejvis kup tim pred meč u Beogradu.

Za sada im to nije uspelo, pošto Srbija posle prvog dana vodi sa 2:0 u pobedama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke