Kirjos napravio skandal, a da li je Federerova izjava još skandaloznija?

Autor: Darko Mitrović
subota 18.05.2019.
12:13
Izvor: Sportske.net

Potpuno neočekivano od Švajcarca...

Epa/Chema Moya
Epa/Chema Moya

Povezane vesti

Ne stišavaju se reakcije posle skandaloznog postupka Nika Kirjosa u Rimu, gde je diskvalifikovan pošto je ''divljao'' na terenu, a onda se spakovao i odšetao sa terena tokom trećeg seta meča sa Norvežaninom Rudom.

Joše su novinari upitali i Novaka Đokovića za mišljenje na ovu temu, njegov komentar možete da pogledate OVDE, ali komentar Rodžera Federera je šokantan posle svega.

"Mislim da Nik ne bi trebalo da bude suspendovan. Otišao je sa terena i šta je uradio? Povredio stolicu? To za mene nije dovoljan razlog za suspenziju", poručio je Švajcarac.

Iako Kirjos već godinama pravi skandale i ''skandalčiće'', Federer veruje da je Australijanac baš sada ''naučio lekciju''.

"Ne znam da li je još uvek pod uslovnom kaznom posle incidenta u Šangaju - ako jeste onda se možda može istražiti, ali ako nije, mislim da ga ne treba suspendovati. Nula osvojenih bodova, novčana kazna, sve to je dovoljno. On zna da je pogrešio'', objašnjava Federer.

Podsetimo, Kirjos je u Šangaju pre dve i po godine namerno izbacivao lopticu u aut, svađao se sa publikom, sudijama, tokom meča protiv Miše Zvereva...

Inače, ovakva Federerova izjava možda i ne čudi, imajući u vidu da je par dana pre najnovijeg skandala, Kirjos izjavio da Novak Đoković za njega ''nikada neće biti najbolji teniser u istoriji, bez obzira da li će prestići Federera po broju Gren Slem trofeja''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Carlo
Saturday, 18.05.2019
15:14

Ko da je bitno sta taj australijski pajac misli ili radi. Opet mu dajete medijski prostor

avatar
Boris Nedeljkovic
Saturday, 18.05.2019
13:05

ne mozete a da ne umesate djokovica cak i tamo gde ne pripada....ajde dosta vise hejtovanja u boljem su odnosu oni nego vi s vasim poslodavcima