Kirjos napada titulu na Vimbldonu?! I ko su mu saveznici u ''ratu'' protiv Novaka?

Autor: Darko Mitrović
subota 15.06.2019.
11:37
Izvor: Sportske.net

Kontroverzni Australijanac sa velikim ambicijama dočekuje sezonu na travi, ali nije mogao da se ne osvrne i na nedavne teške reči koje je uputio Novaku Đokoviću.

Epa/Ettore Ferrari
Epa/Ettore Ferrari

Povezane vesti

Šljaka ga je nervirala, u Rimu je pobesneo, toliko da je napustio meč protiv Norvežanina Ruda, usput i bacao stolice na teren, međutim blago je kažnjen, pa će nesmetano moći da nastupi na predstojećim turnirima na travi, u Kvinsu, pa na Vimbldonu.

Pred početak turnira u Kvinsu, Kirjos je istakao da je travnata podloga njegova omiljena, da je na travi ''jedan od najboljih igrača na svetu'' i da na ovoj podlozi ''može uspešno da se nosi sa pritiskom''.

U izjavi koju prenosi britanski ''Telegraf'', Kirjos se dotakao i nedavnih uvredljivih reči koje je uputio Novaku Đokoviću, ali mišljenje nije promenio.

''Bez obzira šta drugi igrači kažu, moje mišljenje se neće promeniti'', istakao je Kirjos.

Ipak, ni to nije sve, otkrio je da ima i ''saveznike'' koji ga podržavaju posle svega što je izgovorio.

''Nekima se to i dopalo, ali neću sad da ih imenujem. U svakom slučaju, ja sam samo bio iskren'', konstatovao je Kirjos.

U Kvinsu neće imati priliku da se sastane sa Novakom, jer naš teniser ''preskače'' ovaj turnir, ali bi na Vimbldonu moglo da dođe do njihovog susreta. Imajući u vidu da je sebe nazvao jednim od najboljih igrača na travi, za očekivati ga je onda i u samoj završnici.

Možda finale sa Novakom, šta mislite o tome?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Carlo
Sunday, 16.06.2019
08:59

Lakrdijas obicni

avatar
saka7903
Saturday, 15.06.2019
12:43

Najbolji trenutno svetski igrači na travi su FEDERER I DJOKOVIC pogledajmo zadnjih deset godina i trofeje ove dvojice gore pomenutih.
A što se tiče "AUSTRALIJSKOG CIRKUZANTA"on je tri svetlosne godine od najboljeg igrača na travi,a jedinu pametnu stvar koju je izgovorio i sa kojom se ja slažem je "DA JE ROLANGAROS NAJVEĆE SR....NJE OD TURNIRA"