Kirjos kažnjen po OSAM tačaka!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 16.08.2019.
10:27
Izvor: Sportske.net

Nik Kirjos je ponovo kažnjen i to sasvim zasluženo.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Kada pogledamo teniske kvalitete, australijskom teniseru Niku Kirjosu je svakako mesto na ATP turu, ali imajući u vidu njegovo ponašanje, onda možemo istaći pitanje kako uopšte ATP dozvoljava njegovo prisustvo na velikim turnirima.

Skreće pažnju na sebe neprimerenim komentarima i potezima na mečevima, a u Sinsinatiju ove godine je nastavio gde je stao.

Sa sudijom je ušao u verbalni konflikt, polomio je dva reketa i to u tunelu, a čak je i pljunuo ka sudiji.

Kažnjen je zbog takvog ponašanja, ukupno će morati da izdvoji 113 hiljada dolara, a ukupno je navedeno osam stavki. Četiri su nesportsko ponašanje, jedna je verbalni konflikt sa sudijom, a ukoliko se otvori nova istraga, kazna bi mogla da bude daleko bolnija po njega.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC 19-ta
Friday, 16.08.2019
11:28

bole ga brige, to on zaradi za 4 dana. Sad ce on jos jace. Ovdje ga mnogi mrze zbog djoleta, a on za mnogo stvari ima poentu i to dobru. Ovo za nadala, 100% u pravu. Iskusnim igracima nekad kad ih saceras u cosak, treba im da predahnu, da uzmu vazduh, i da tvoj ritam ubiju kad ih uhvatis, onda nadal 40 sekundi tapka a sudija nijem. Nista tu nije bolji djole. Pa ili se postuje pravilo ili ne, a ne nadal brani mec loptu, pustite ga da odmori, ne, ma uvedite meditaciju na odbrani gejm set mec lopte :)

avatar
MarkoJuve
Saturday, 17.08.2019
15:28

Jesi li ustao kada si spominjao Novaka i Nadala? Što se tiče Kirjosa - pustite štenca neka laje..

avatar
Don Carlo
Friday, 16.08.2019
10:34

Valjalo bi dobro da ga odrape, postao je smoran vise