Kirjos bacio rukavicu Novaku! Društvene mreže bi ''izgorele'', ali treba li Noletu taj ''rijaliti šou''?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.05.2020.
09:37
Izvor: Sportske.net

Hajde da sačekamo odgovor, ali najverovatnije ga neće ni biti...

Beta/AP Photo/Rebecca Blackwell, File
Beta/AP Photo/Rebecca Blackwell, File

Povezane vesti

Višemesečnu pauzu zbog pendemije koronavirusa i Novak Đoković i Nik Kirjos su iskoristili za znatno češću komunikaciju putem društvenih mreža, kako sa svojim navijačima, tako i sa pojedinim kolegama.

Dok se Novak bavio i mnogo ozbiljnijim temama od tenisa, Kirjos je više okrenut zabavi, ali sada je Austraijanac došao na ideju da našeg tenisera pozove na razgovor uživo na Instagramu!

I ne samo njega, nego i Nadala i Federera. Nadal ga je već odbio, videćemo kako će reagovati Nole i Rodžer, ali jasno je da bi najviše pažnje izazvao razgovor Kirjosa i Đokovića.

Treba li da vas podsećamo na Kirjosove učestale provokacije na Đokovićev račun, najnovija je bila nedavno, kada je Australijanac razgovarao sa Endijem Marejem, a opširnije o tome čitajte OVDE.

''Novak, Rafa, Rodžer ili bilo ko drugi sledeći? Hajde da budemo otvoreni i iskreni'', poručio je Kirjos.
-
Baner ispravka

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlogi
Monday, 18.05.2020
11:41

Kirjos je jedan od najodvratnijih i najiritantnijih igraca u tenisu, ali kad je Nole u pitanju (za druge me briga, mada sigurno da zna ponesto o svima) u jednom je u pravu. Novak se previse trudi da se svima svima, aj sto je to lose nego sto je nemoguce. ^^