Kecmanović ODUŠEVIO u ulozi novinara! Kako je nasmejao Federera, Đokovića...?

Autor: Darko Mitrović
petak 22.03.2019.
12:30
Izvor: Sportske.net

Mladi srpski teniser igra sve bolje u seniorskoj konkurenciji, a sada je pokazao da ima talenta i za posao novinara.

Screenshot/YouTube/ATP Tour
Screenshot/YouTube/ATP Tour

Povezane vesti

Peneli smo jutros, Miomir Kecmanović je uspešno startovao na turniru u Majamiju, noćas je bio bolji od Letonca Ernesta Gulbisa, a deo slobodnog vremena iskoristio je i da se odazove pozivu ATP-a i oproba se u ulozi novinara.

Razgovarao je sa Dominikom Timom, Japancem Nišikorijem, kao i najvećim teniskim zvezdama - Federerom i Đokovićem.

Posebno zanimljiv bio je deo razgovora sa Federerom, kada je Švajcarcu izmamio širok osmeh na lice, pitanjem koje Švajcarcu možda niko do sada nije postavio.

Naime, Kecmanovića je zanimalo koje od svoje četvoro dece Federer najviše voli.

''Takva pitanja se ne postavljaju. Volim ih naravno sve podjednako. Ovo je bilo bezobrazno putanje, svaka čast'', nasmejao se Federer.

Mladi Srbin nije propustio priliku i da Federera upita i za neki savet, s obzirom da karijera trofejnog Švajcarca traže duže nego što Kecmanović ima godina.

''Uživaj i znaj da imaš dovoljno vremena. Kad si mlad misliš da sve mora da bude urađeno odmah. Voleo bih da sam tvojih godina i da ponovo uradim sve od početka. Malo mi je žao što sam na kraju karijere, a verujem da ćeš ti imati sjajnu karijeru'', odgovorio mu je Federer.

Zanimljivo je bilo i u razgovoru sa Novakom, baš u trenutku kada je Janko Tipsarević izborio pobedonosni poen za plasman u drugo kolo.

Kecmanovć je svog zemljaka upitao da li bi mu pozajmio neki od trofeja.

''Nema problema, imam ih dosta. Mislim da je bolje da sam tu uz tebe, da ti dam savete koji bi mogli da te vode do Gren Slem titule'', rekao je Đoković.

Pogledajte u prilogu ceo intervju, a u komentarima na YouTube kanalu ATP tura možete da vidite i brojne pozitivne komentare o Kecmanoviću u ulozi novinara.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke