Kasno sinoć testirani Zverev, Čilić, Ćorić... a Novak?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.06.2020.
09:38
Izvor: Sportske.net, jutarnji.hr, b92.net

Posle zabrinjavajuće objave iz Monaka, informacije iz Zadra smenjuju se kao na traci!

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Zvanična potvrda od strane bugarskog tenisera Grigora Dimitrova da je pozitivan na koronavirus označila je kraj teniskog spektakla pod nazivom ''Adria Tour'' i upalila svojevrsni alarm u Zadru, gde je proteklog vikenda održana druga runda ovog turnira u organizaciji našeg Novaka Đokovića i njegovog tima.

Kasno sinoć su akteri ovog turnira hitno testirani u zgradi poliklinike i Zavoda za javno zdravstvo u Zadru gde ih je dočekao glavni epidemiolog zadarske županije dr. Alan Medić, preneo je ''Jutarnji list''.

Među testiranima su bili i Borna Ćorić, i Marin Čilić, Aleksander Zverev, Dona Vekić, ali upadljiv je bio izostanak Novaka Đokovića.

B92.net je otkrila da je Novak odlučio da se ne testira i da se odmah vrati u Beograd, gde bi valjda u toku dabna trebalo da preduzme određene korake po tom pitanju.

Isti izvor navodi da je Novaku i ostalim učesnicima turnira u Zadru od strane nadležnih rečeno da ukoliko nemaju simptome nisu u obavezi da se testiraju na kovid-19 (obavezna je samoizolacija), pa je naš teniser iskoristio tu mogućnost.

Naravno, hrvatski mediji sada podsećaju i na nedavnu Đokovićevu izjavu o vakcinisanju, zbog koje je trpeo brojne kritike, nema sumnje da će se i ovom njegovom potezu polemisati, zašto kao i većina drugih aktera ovog turnira nije želeo da se testira.

-
Baner 13

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke