Karenjo-Busta o Novakovom incidentu: "Bio sam u šoku..."

Autor: Beta Beta
ponedeljak 07.09.2020.
09:48
Izvor: Beta

Španac je u trenutku incidenta poveo sa 6:5 u prvom setu osmine finala Otvorenog prvenstva SAD.

EPA-EFE/JASON SZENES
EPA-EFE/JASON SZENES

Povezane vesti

Španski teniser Pablo Karenjo-Busta rekao je da su sudija i supervizor doneli pravu odluku kada su diskvalifikovali Novaka Đokovića sa Otvorenog prvenstva SAD.

"Pravila su pravila. Sudija i supervizor su uradili pravu stvar, ali nije bilo lako doneti takvu odluku", rekao je Karenjo-Busta posle meča sa Đokovićem, u kom je srpski teniser diskvalifikovan zbog toga što je lopticom pogodio linijskog sudiju.

Karenjo-Busta je u trenutku incidenta poveo sa 6:5 u prvom setu osmine finala Otvorenog prvenstva SAD.

"Nisam video taj momenat, gledao sam u svog trenera i slavio brejk. Tek posle sam video da je sudija na podu. Bio sam u šoku", kazao je Karenjo-Busta.

On je naveo da je u trenutku rasprave Đokovića sa sudijom bio koncentrisan na meč, kao da će da se nastavi.

Baner

"To je trajalo tako dugo. Na kraju, Novak mi je pružio ruku", naveo je španski teniser.

On je izneo svoje vidjenje incidenta. "Mislim da nije bilo namerno, ne mislim da bilo ko od nas može tako nešto da uradi sa namerom. To je bio samo momenat, loša sreća", rekao je Karenjo-Busta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan100
Monday, 07.09.2020
09:57

Kako ovog Bustu nije stid i sram , zamisli kakav covjek moras biti da izadjes u medije i das ovakav komentar ... svi dizu neku famu i prave problem gdje ga nema , ovaj jadnik je prosao na jedini moguci nacin i umjesto da cuti i bude zahvalan sudijama , on jos prica , a znamo svi da bi ga Novak odrao ... a i ova baba-sudija , brate linijski si sudija , u sta gledas za vrijeme meca , da te loptica pogodi u vrat , ona zvjera po tribinama , ma smijurija !

avatar
BlueBoy84
Monday, 07.09.2020
09:50

Zasluženo. Koji mu djavo trebalo učešće na US OPENu. Svi odustali zbog Covida, samo djoković stavlja ekonomiju ispred zdravlja.