Kanađanin dobro prošao - OVO je kazna za "hitac" u sudiju!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.02.2017.
19:08
Izvor: Sportske.net

Međunarodna teniska federacija (ITF) izrekla je u ponedeljak kaznu kanadskom teniseru Denisu Šapovalovu koji je lopticom pogodio sudiju.

Beta/Justin Tang/The Canadian Press via AP
Beta/Justin Tang/The Canadian Press via AP

Povezane vesti

Meč prve rudne Svetske grupe Dejvis kupa između selekcija Kanade i Velike Britanije završen je trijumfom gostujućeg tima i to na posve bizaran način.

Odlučujući peti meč okončan je diskvalifikacijom kanadskog tenisera Denisa Šapovalova koji je u besu raspalio po loptici i poslao je pravo u lice sudije u stolici.

Sedamnaestogodišnjak je diskvalifikovan pa je Velika Britanija slavila ukupnim rezultatom 3:2, a tokom popodneva je reagovala i Međunarodna teniska federacija (ITF).

Kanađanin je kažnjen novčano, sa 7.000 američkih dolara zbog nesportskog poteza, ali se u saopštenju ITF-a navodi da Šapovalov nije imao nameru da pogodi sudiju i da zbog toga neće biti drugih sankcija.

Međunarodna teniska federacija takođe je saopštila da je sudija Arnaud Gabas posetio lekara i da je utvrđeno da je sa okom sve u redu.

Denis Šapovalov se nakon incidenta izvinio sudiji Gabasu, a šta je selektor Kanade rekao ovim povodom mogli ste da pročitate OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Metallica
Monday, 13.02.2017
17:22

Pa nije hteo da ga pogodi,cemu ovolika frka...

avatar
Tuesday, 07.02.2017
01:10

Ovo je dobro, ali realno, mislim da su cak i ove kazne stroge, jer realno u zaru borbe klinac opalio, i ode slucajno, da je bio malo neprecizniji bilo bi nista. Tacno se vidi reakciaj kako prilazi izvinjava se, i kako uopste niej imao naperu bilo koga da pogodi, sledeci put nece tek tako opaliti, ali opet.

avatar
BudimoRealni
Tuesday, 07.02.2017
00:35

Da je srbin bio u pitanju ne verujem da bi se tek tako zavrsilo

avatar
RVLT
Monday, 06.02.2017
20:25

Cuj dobro, fenomenalno...