Kako navijač Milana reaguje kada ga bodri zvezda "Bjankonera"?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.11.2018.
23:52
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva situacija u "O2 Areni" tokom večerašnjeg meča između Novaka Đokovića i Džona Iznera. Evo kako je srpski teniser prokomentarisao prisustvo Kristijana Ronalda na tribinama.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković pobedom je počeo nastup na završnom Mastersu u Londonu, pošto je večeras slavio protiv Amerikanca Džona Iznera sa 6:4, 6:3.

Đoković je do devete pobede protiv Iznera u 11. međusobnom duelu stigao posle samo sat i 14 minuta igre, a meč u "O2 Areni" pratio je i Kristijano Ronaldo sa svojom lepšom polovinom i sinom Kristijanom Juniorom.

Novak je posle meča prokomentarisao prisustvo fudbalera Juventusa.

"Večeras sam na sebi imao boje kluba za koji nastupa, siguran sam da je bio srećan zbog toga. Sjajno je imati velike fudbalske zvezde poput njega na teniskim mečevima. U Madridu je često dolazio na teniske mečeve", rekao je Đoković, inače deklarisani navijač Milana.

Novak takmičenje na Mastersu u Londonu nastavlja u sredu, a Kristijano Ronaldo pauzu u šampionatima zbog obaveza državnih timova koristi za odmor i pripreme za nastavak sezone na klupskom nivou.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke