Kakav odgovor ''drugovima Amerikancima'', Bogdan potkačio i Rafu i Rodžera!

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.10.2016.
14:01
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Najnoviji komentari koji su se pojavili u pojedinim američkim medijima, a u vezi Novaka Đokovića, prilično su iznervirali selektora naše Dejvis Kup reprezentacije Bogdana Obradovića, koji im je u svom stilu replicirao.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Svi već znate da je Novak Đoković tokom nedavnog boravka u Beogradu, između ostalog, poručio da mu prvo mesto na ATP listi i osvajanje Gren Slemova više nije prioritet u životu.

Ta njegova izjava imala je veliki odjek širom sveta, a pojedini mediji u SAD su u svojim komentarima isticali da je Đoković ovim možda najavio i svoje skoro ''penzionisanje''.

Međutim, selektor naše Dejvis Kup reprezentacije Bogdan Obradović ima znatno drugačije mišljenje o svemu ovome, naglašavajući da nije tačno da Novaka tenis više ne zanima.

''Ja se izvinjavam drugovima Amerikancima, ali moraju da shvate da je on to rekao na vrhuncu karijere. On je trenutno ubedljivo prvi i tako će ostati. I niko ne može da ga skine sa prvog mesta, iako bi oni to voleli'', poručio je Obradović u izjavi za ''Informer''.

Njemu je zasmetao i još jedan od komentara u američkim medijima, po kojima Novak navodno unapred traži alibi ako ne uspe da dostigne Federera po broju Gren Slemova.

''Pa ko kaže da Novak već sad nije bolji od Federera? Mi nikada nismo govorili negativno o njima, već smo ih poštovali, dok oni stalno napadaju Đokovića. Nismo se smejali tome što Nadal izvlači gaće iz g..ce, ili njegovom 'tarzanskom engleskom', kao ni dosadnom Rodžeru Federeru''
, zaključio je Obradović.

Izgleda da je u celoj priči Rafa Nadal postao ''kolateralna šteta''...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Komreolne
Monday, 10.10.2016
12:46

Ovakve izjave nemaju veze sa mozgom.Novak mora da preda prvo mesto murrayu jer mu je tako naredjeno inace ce biti neka doping kontrola,namestanje meceva ili nesto cak opasnije.Ruku na srce RG je bio namenjen njemu.Sada mora da se pomeri, mozda trenutno a mozda i za stalno, videcemo.

avatar
neme
Tuesday, 04.10.2016
15:12

Daj mu Nole 50000 evra,ili 100000 tebi je ionako svejedno,i onog idiota Bekera vuces za sobom posto je bankrotirao a sad su ga se odjednom setili i Zilet i Puma i BWIN ,vuces,zbrinjavas u svom strucnom stabu neke Bozoljce isl.kvazi igrace ,daj i Obradu da se ne bruka vise po onim izlozbama cenzurisanih medija,raznim tabloidima zasluzio je.

avatar
Komreolne
Monday, 10.10.2016
12:47

daj mu ti sto Novak da mu da

avatar
neme
Tuesday, 11.10.2016
15:13

Pa Noleta je zaduzio ovim bolesnim izjavama, a u jednom tekstu cak kaze da je imao uticaj na njegovu karijeru malo manje od Nikija Pilica valjda to vredi jedan Noletov prolaz u drugo kolo-50000

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 04.10.2016
14:43

Zasto prozivas Nadala, idiote, a zasto i Federera uzimas u usta, jesi li ti lud?! Bolje ti je da cutis!

avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 04.10.2016
14:29

Opa, bravo Obradoviću! Nisam ovo očekivao od tebe!

avatar
Arsen(al)
Tuesday, 04.10.2016
14:26

Vala neka si rekao.