Kakav je Novakov plan posle Rolan Garosa, koji je sledeći turnir?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.06.2019.
12:09
Izvor: Sportske.net

Hoće li biti promene plana, s obzirom da u Parizu nije stigao do finala?

Epa/Julien De Rosa
Epa/Julien De Rosa

Povezane vesti

Naš najbolji teniser Novak Đoković nije uspeo da ostvari cilj na Rolan Garosu i stigne do svog 16. Gren Slem trofeja, ali je na ATP listi uvećao prednost u odnosu na Rafaela Nadala, jer je u odnosu na prošlogodišnji nastup, ovog proleća ostvario bolji rezultat u Parizu.

Postavlja se sada pitanje kakav je Novakov plan za narednih mesec dana, a na njegovom zvaničnom sajtu stoji da je sledeći turnir na kojem će nastupiti - Vimbldon!

Treći Gren Slem sezone počinje 1. jula, finale je dve nedelje kasnije i nadamo se da će se Novak i ove godine naći u završnom dvoboju za trofej, baš kao i pre godinu dana, kada je u finalu savladao Kevina Andersona sa 3:0 u setovima.

Dakle, ako ne bude nekih naknadnih promena plana, Đoković će sa Gren Slema na Gren Slem, odnosno neće učestvovati na manjim turnirima na travi pre početka Vimbldona, poput Kvinsa, na primer.

Prošle godine, Novak je između Rolan Garosa i Vimbldona bio akter turnira u Kvinsu, gde je stigao do finala i tamo izgubio od Marina Čilića. Ovaj turnir je iz kategorije ATP 500, pa ako Novak ne bude učestvovao ove godine, izgubiće 300 poena pre početka Vimbldona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Drazen Draco Vukazic
Saturday, 15.06.2019
20:18

Biće interesantno od trave pa na dalje, svašta može da bude

avatar
Man united
Monday, 10.06.2019
17:27

Ал најјачи су ми ови навијачи Федерера и Надала из Србије.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 10.06.2019
22:46

Bas. Srbije i okolnih zemalja:-D

avatar
LFC 19-ta
Monday, 10.06.2019
12:22

sad moze da planira do sjutra, u naredna tri (Wimbledon, US i Australia) nadal ganja 1, i ako uspije na sledeci RG igra za 20tu i izjednacenje sa Fedex-om. Pisem ovo samo iz razloga sto sam pored sebe imao ljude koji 5 godina pricaju kako ce stic fedexa, a ja njima "vidite li ljudi da momak ganja Masterse". Ako je stvarno mislio da moze to sve, onda ima ime za to... jedna domaca zivotinja koja jede sto god joj das ;)

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 10.06.2019
12:42

Jesi li sad ponosan na sebe zato sto si ga tako suptilno uvredio? Moze taj tvoj da ganja sta hoce, zna se ko se najvise pita na ostalim podlogama, to vazi cak i za Njujork. Uostalom, videcemo ko ce koliko (GS) imati na kraju, nije ovo ni mala razlika, ali, nije ni toliko velika...

avatar
LFC 19-ta
Monday, 10.06.2019
14:15

Uvrijedio? Nijesam ga uvrijedio nego sam znao da je to pogubno. Ja bih sad da ikako moze Nole21, ali ne moze se sve, svaki rekord, svaki masters i 21 GS i Olimpijade itd. Ako on misli da moze, sto je prirodno cak, sto rade ekipe oko njega? Idu mu uz dlaku, ne razumijem? Ili su ga oni tako savjetovali? Sve moze, ali biti broj 1 u tenisu ne moze bez najvise GS-ova. Djole je davno zasluzio da se tenis ne moze pomenuti bez njegovog imena i hvala na tome od svih nas, ali da krenes na sve jeeeeeee SULUDO.

avatar
Marchisio8
Monday, 10.06.2019
12:45

Мишљења сам да ће се Федекс дебело питати на следећа 2 Гс(трава и бетон). Тако да не бих њега отписивала,поготово не на Вимблдону. Виђећемо шта ће бити,али мени су Ноле и Федекс фаворити за наредна 2 Гс.