Kad Novak doda gas, rival ne zna šta ga je snašlo! Na redu je polufinale...

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.07.2019.
16:06
Izvor: Sportske.net

Prvi teniser sveta novom ubedljivom pobedom izborio plasman u polufinale Vimbldona.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Posle nepuna dva sata borbe, Novak Đoković je danas na Centralnom terenu Vimbldona savladao Belgijanca Davida Gofana i rutinski se plasirao u polufinale. Na kraju - 3:0, po setovima 6:4, 6:0, 6:2.

Tokom prvog seta delovalo je da bi iskusni belgijski teniser mogao da namuči Đokovića, s obzirom da je u sedmom gemu stekao brejk prednosti za vođstvo od 4:3, ali ovaj brejk kao da je ''naljutio''  Novaka koji je odmah započeo furioznu seriju.

Dobio je naredna tri gema za osvajanje prvog seta, onda još šest za osvajanje drugog, pa još jedan na početku trećeg. Ukupno - 10 gemova u nizu dobio je Đoković i jasno je, posle toga uzdrmani Gofan nije više imao čemu da se nada do kraja ovog meča.

Pokušao je Belgijanac samo da popravi utisak, u čemu je donekle uspeo, pa je tokom trećeg seta osvojio još dva gema, premalo da bi Đokoviću napravio neke ozbiljnije probleme.

U polufinalu Đoković će se najverovatnije sastati sa iskusnim Špancem Robertom Bautistom-Agutom, koji igra sjajno na aktuelnom Vimbldonu i već vodi sa 2:0 u četvrtfinalu protiv Argentinca Pelje.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 10.07.2019
23:08

gofana kao da je poplava izbacila posle meca...

avatar
magister
Wednesday, 10.07.2019
18:53

Koncentrisano Nole. Idemo.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 10.07.2019
16:30

Savrsenstvo. Novak ako odrzi ovaj nivo od danas, mogu Nadal i Federer da stanu zajedno prekoputa, dobice ih. Odlican danas...Sledi duel sa Bautistom koji igra odlican turnir ili Peljom koji je vec napravio par iznenadjenja...Bice dobar mec sa kim god da igra.

avatar
deki trbic
Wednesday, 10.07.2019
21:45

ahahahhah ma kako da ne..