Jelena Janković: "Teško mi je, ali igra ohrabruje"

Autor: Beta Beta
petak 20.01.2017.
10:02
Izvor: Beta

Jelena nije uspela da prođe u četvrto kolo, ali je prikazala sasvim solidnu igru protiv Kuznjecove danas u Melburnu.

Beta/AP Photo/Kin Cheung
Beta/AP Photo/Kin Cheung

Povezane vesti

Srpska teniserka Jelena Janković rekla je da joj nije lako posle poraza od Svetlane Kuznjecove u trećem kolu Otvorenog prvenstva Australije, ali da je ohrabrena igrom pred nastavak sezone.

"Jedna od nas morala je da izgubi. Razočarana sam i nije lako prihvatiti ovaj poraz jer sam stvorila sebi šansu za trijumf. Imala sam brejk lopte na 3:0 u trećem setu. Posle toga mi je stao servis, procenat prvog servisa je pao, ne znam da li sam bila umorna... Da, taj umor, plus te rupture koje sam imala, teško je servirati", preneo je Sportklub reči teniserke iz Melburna.

Ruskinja je rano jutros pobedila posle više od tri i po sata igre u tri seta - 6:4, 5:7, 9:7.

"Mnogo je pozitivinih stvari iz ovog meča, dugo nisam igrala na ovako visokom nivou. Nije lepo izgubiti, ali je lepo što sam ponovo bila deo toga. Nekoliko poena je odlučilo. Nastaviću vredno da radim. Napredovala sam mnogo u odnosu na Šendžen i Hobart. Ako popravim još neke detalje, mislim da mogu da se nadmećem sa svima. Ovo je najteži deo - kada posle tri i po sata izgubiš i sve te boli. Moram da postanem jača, ali igra je tu, pokazala sam da i dalje mogu", rekla je reprezentativka Srbije.

"Nadam se da ću ostati zdrava i mislim da u tom slučaju mogu da se borim sa najjačima na svetu", dodala je ona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke