Ječmenica: "Devojke pokazale kvalitet, verujem u njih"

Autor: Beta Beta
nedelja 02.02.2020.
21:57
Izvor: Beta

Selektorka Fed kup tima Srbije Tatjana Ječmenica rekla je danas da su sprske teniserke pokazale svoj kvalitet i da će dati sve od sebe da trijumfuju na turniru Evro-afričke zone.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

"Okupili smo se na aerodromu 'Nikola Tesla' u Beogradu i krećemo put Luksemburga. Ceo tim je tu izuzev Nine Stojanović koja je igrala turnir u Francuskoj i koja će nam se pridružiti kasnije. Atmosfera je veoma pozitivna što je najbitnije, devojke su uvek spremne da daju sve od sebe i verujem u njih, one su svoj kvalitet pokazale", rekla je Ječmenica.

Selekcija Srbije otputovala je u Luksemburg, gde će igrati u I grupi protiv domaćina i Švedske.

U sprskom timu nalaze se Olga Danilović, Aleksandra Krunić i Fatma Idrizović, dok će se najbolje rangirana sprska igračica Nina Stojanović naknadno pridružiti ekipi.

Ječmenica je navela da je zadovoljna protivnicima, ali da im neće biti lako i da nikoga neće potceniti.

"Imaju iskusne teniserke, ali dobili smo najbolje moguće protivnike u grupi koje smo mogli, mnogo bolje nego da su nam u grupi Poljska, Slovenija, Turska. Svaki protivnik je težak i neće biti lako, nikoga ne potcenjujemo, svaki meč mora da se odradi maksimalno. Znam da će se boriti i dati sve od sebe kao i uvek do sada i da će ovaj put biti uspešne, uz onaj faktor sportske sreće koji će verujem ovaj put biti na našoj strani", kazala je Ječmenica.

Teniserke Srbije prvi duel igraće protiv Luksemburga, u sredu, 5. februara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke