IZNENAĐENJE - Nole igra protiv Mareja!

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.01.2019.
15:31
Izvor: Sportske.net

Britanski BBC preneo zanimljivu informaciju pred start Australijan Opena.

Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino
Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino

Povezane vesti

U Melburnu traje odbrojavanje do početka prvog Gren Slem turnira u sezoni, kvalifikacije su u toku, a oni najbolji se uveliko pripremaju za start 14. januara.

Naš Novak Đoković to čini u odličnoj atmosferi, a do početka turnira imaće i jednu veoma jaku i atraktivnu proveru, protiv dugogodišnjeg velikog rivala, Britanca Endija Mareja.

BBC je danas otkrio da će njih dvojica sutra odigrati trening meč u Melburnu, a ono što je zanimljivo, postoji mogućnost da se sastanu i u ranoj fazi turnira.

Znate već, Marej je prošle sezone imao mnogo problema sa povredom, odigrao je samo šest turnira, pa je doživeo i drastičan pad na ATP listi. Zbog toga neće biti među nosiocima na sutrašnjem žrebu i može da očekuje duel sa nekim od vodećih igrača, čak i u prvom kolu.

A najavljeni trening meč Đokovića i Mareja biće ujedno i podsećanje na nezaboravna finala na Australijan Openu, u kojima su se četiri puta sastajali, a Novak je sva četiri finala dobio.

U takmičarskim mečevima, Đoković protiv Mareja vodi sa 25:11 u pobedama, a poslednji put sastali su se 2017. u Dohi, kada je Nole slavio sa 2:1 u finalu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke