Ivo Karlović: ''Đokovićevi smešni izgovori, ne znam što je baš tu godinu izabrao''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.05.2020.
14:28
Izvor: Sportske.net, vecernji.hr

Iskusni hrvatski teniser dodatno popravio skor...

BETA/AP Photo/Michael Dwyer
BETA/AP Photo/Michael Dwyer

Povezane vesti

Ivo Karlović i Novak Đoković su godinama već dobri prijatelji, a ono što je posebno zanimljivo kada su njih dvojica u pitanju jeste i to što je Karlović jedan od retkih igrača koji imaju bolji međusobni skor od našeg tenisera.

Zvanično, na sajtu ATP-apiše da 41-godišnji Karlović vodi sa 2:1 u pobedama, ali Hrvat uverava da je taj skor ubedljiviji u njegovu korist.

''Zapravo je 3:1. Pobedio sam ga i u kvalifikacijama turnira u Madridu 2005. godine, samo što ATP to ne beleži. Nije da ga zadirkujem, ali spomenem mu taj podatak s vremena na vreme.

Na šta on počne iznositi smešne izgovore, poput 'duvao je vetar', ili 'to je bilo 1847.' Ne znam zašto je baš tu godinu izabrao...'', rekao je raspoloženi Karlović u razgovoru za ''Večernji list''.

Kada su u pitanju zvanični podaci ATP-a, Đoković je Karlovića uspeo da pobedi samo 2008. godine, na Mastersu u Hamburgu. Iste godine Karlović mu se revanširao u Madridu, a njihov novi susret usledio je tek 2015. godine u Dohi, gde je Karlović posle velike borbe slavio sa 2:1 (6:7, 7:6, 6:4).
-
Bundesliga

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke