Ivana i Aleks odvele Srbiju u baraž!

Autor: Beta Beta
četvrtak 05.02.2015.
20:48
Izvor: Beta

Ženska teniska reprezentacija Srbije plasirala se u baraž Prve grupe Evro-afričke zone Fed Kupa, pošto je danas u Budimpešti povela protiv Madjarske sa nedostižnih 2:0 i ostvarila drugu pobedu na turniru.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Prvi poen Srbiji donela je 305. teniserka sveta Ivana Jorović, koja je ranije danas pobedila domaću teniserku, 617. na WTA listi Dalmu Galfi sa 2:0 u setovima (6:1, 6:2).

Drugi poen osvojila je 77. igračica sveta Aleksandra Krunić, koja je pobedila 93. na svetu Timeu Baboš sa 2:1 (7:6, 0:6, 7:6).

Nešto kasnije na programu je meč dublova koji neće imati veći rezultatski značaj.

U Grupi A Srbija je juče pobedila Austriju sa 3:0 i sa dve pobede plasirala se u baraž, u kome će u subotu 7. februara igrati sa pobednikom Grupe D u kojoj se takmiče Hrvatska, Belgija, Izrael i Letonija.

Pobednik baraža plasiraće se u plej-of za popunu Svetske grupe Dva, koji je na programu 18. i 19. aprila.

Foto: teniskisavez.com

fed kup srbija

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jelena
Friday, 06.02.2015
07:22

Bravo,bravo i bravo devojke !nOvo ce vam mnogo znaciti i u vasim karijerama... Aleksandra je vec uveliko fenomen za mene jer je pratim vec duze od godinu dana-takva srcanost u toj mrsavici!nI za Ivanu sam sigurna da ce biti odlicna,vrhunska igracica,a nema jos ni punih 18.nDrago mi je da nas zenski tenis ima buducnost!nPS - Nadam se da selektorka i tim paze na sve devojke-najvaznije je da ih nauce kako da sprece povrede i kako da vode racuna o svom zdravlju- njihovo sredstvo za rad je fizicka i psihicka ravnoteza! Zvuci jednostavno,ali se strasno lako zaboravlja!