Hrvati slave uspeh karijere Borne Ćorića!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.05.2015.
20:19
Izvor: Sportske.net

Mladi hrvatski teniser kome mnogi predviđaju blistavu karijeru danas je izborio plasman u treće kolo Rolan Garosa, posle velike borbe sa mnogo iskusnijim Tomijem Robredom.

Beta/AP Photo/Francois Mori
Beta/AP Photo/Francois Mori

Povezane vesti

Današnja pobeda Borne Ćorića je ujedno i njegov najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri na Gren Slem turnirima, o čemu, naravno, već ''bruje'' hrvatski mediji.

Pre svega, viđen je veoma zanimljiv meč, a Ćorić je slavio posle velike borbe u pet setova, rezultatom 7:5, 3:6, 6:2, 4:6, 6:4.

Meč je trajao tri sata i 47 minuta, a ono čime je Ćorić još više oduševio i potvrdio da izrasta u vrhunskog igrača, jeste činjenica da je u petom setu uspeo da se vrati posle izgubljenog gema na svoj servis i od 3-4 stigao do konačnih 6-4 u setu odluke.

U trećem kolu, Ćorić se sastaje sa boljim iz duela Džek Sok (SAD) - Pablo Karenjo Busta (Španija).

Dodajmo još i da je sudija današnjeg meča između Ćorića i Robreda bila naša Marijana Veljović koja je odlično obavila posao.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misko Latincic
Friday, 29.05.2015
14:19

sjajan je, ali cini mi se da mu treba jos koja godina da psihicki ojaca, pratio sam njegove meceve, i tu me najvise podsjetio na Đokovića, cesto se iznervira, samo je Nole to naucio uklopiti u igru, a njemu to jos uvijek fali

avatar
Sukica9
Thursday, 28.05.2015
21:46

Bravo Borna bravoo