Hjon Čung posle pobede: ''Kažu da sam Novakov copy-paste''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.01.2018.
12:51
Izvor: Sportske.net

Zadivljujuća mentalna snaga korejskog tenisera u današnjem meču, delovao je sigurno na terenu, kao da iza sebe ima bezbroj ovakvih mečeva.

Beta/AP Photo/Dita Alangkara
Beta/AP Photo/Dita Alangkara

Povezane vesti

Hjon Čung je prošle godine počeo da skreće pažnju na sebe, a današnjim trijumfom nad Novakom Đokovićem i plasmanom u četvrtfnale Australijan Opena nagovesto je da bi mogao da bude jedan od igrača koji će obeležiti 2018. godinu.

Odmah posle troipočasovne borbe sa Đokovićem, 21-godišnji korejski teniser je bio pomalo zbunjen u intervjuu na terenu, priznajući da je i sam iznenađen kako je odigrao.

''Stvarno ne znam... Bila mi je čast da igram protiv Novaka i zadovoljan sam što sam uspeo da ostvarim pobedu'', istakao je Čung.

Oni koji ga bolje poznaju, već ga porede sa našim teniserom.

''Pričaju o tome da sam ja 'copy-paste' Novakov, nešto sam preuzeo i od njega'', stidljivo je prozborio Čung, a onda istakao i da nije paničio u situacijama kada je Novak nagoveštavao preokret.

''Znao sam da ukoliko i taj set izgubim, moram da odigram još dva, tako da nisam bio nervozan u toj situaciji u drugom setu'', zaključio je Čung i izrazio nadu u još jedan dobar meč protiv Sandgrena u četvrtfnalu.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke